Best Catering Equipment, Cyprus

Find out where you can learn Catering Equipment in the following cities : Paphos

Unique Catering Equipment

Agia Varvara 8501, Cyprus

Website

Phone Number: +35726822324

Reputation:

Google Rating: 4.8

Map Location

Build a route on Google Maps

Why to choose Unique Catering Equipment?

Unique HoReCa Equipment, gevestigd in het industriële gebied Anatolikou in Paphos, Cyprus, is sinds 2004 een toonaangevende leverancier van professionele uitrusting voor massale catering. Het bedrijf staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit, complete oplossingen en innovatieve implementatiemethoden, waardoor het een van de grootste en meest betrouwbare bedrijven in zijn sector is.

De ontwikkeling van Unique HoReCa Equipment werd vanaf het begin gekenmerkt door investeringsactiviteiten en opvallende samenwerkingen met succesvolle bedrijven. Het doel is om deze bedrijven te vertegenwoordigen op de Cypriotische markt. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder keukenapparatuur, cateringbenodigdheden, bar- en hoteluitrusting, en restaurantinrichting. Deze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, esthetiek, ergonomie en voldoen aan alle gezondheidsvoorschriften.

De filosofie van Unique HoReCa is volledige respect voor de behoeften van de klant, wat zich uit in snelle service, directe levering van producten en eenvoudige betalingsmethoden. Als importeur zorgt het bedrijf voor lage kosten, wat resulteert in voordelige verkoopprijzen voor de klanten.

Het team van Unique HoReCa bestaat uit deskundige professionals, waaronder Stelios Nikolaides (Directeur), Chryso Nicolaidi (Algemeen Directeur) en Stamatis Kossivas (General Manager), ondersteund door een bekwaam verkoopteam en efficiënte leverings- en opslagpersoneel.

Unique HoReCa Equipment biedt niet alleen producten aan, maar ook uitgebreide consultancydiensten om klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun culinaire ambities, of het nu gaat om een informele snack of een luxe diner. Met innovatieve technologie en ontwerpoplossingen helpt het bedrijf zijn klanten hun favoriete gerechten en dranken te creëren en te presenteren.

Zith Catering Equipment

PGW6+3QF, A6, Timi 8507, Cyprus

Website

Phone Number: +35726423300

Reputation:

Google Rating: 4.3

Map Location

Build a route on Google Maps

Why to choose Zith Catering Equipment?

 

Refrigeration Catering Equipment

Irodotou 6, Paphos 8046, Cyprus

Website

Phone Number: +35799823276

Reputation:

Google Rating: 5.0

Map Location

Build a route on Google Maps

Why to choose Refrigeration Catering Equipment?

["Refrigerator repair service"]